ALERTA !!


L’activitat de l’espai xic s’iniciarà en la situació de nova normalitat sempre i que es pugui garantir les mesures de seguretat i protecció necessàries, per tant, la planificació de les activitats seguiran els protocols i normes de referència de les autoritats competents.

En cas necessari es faran les adaptacions que corresponguin.

És molt important la comunicació i la responsabilitat de tots plegats, famílies, persones usuàries i equip de treball.


 

Espai Xic - Torn 2
Els dijous de les 10 a les 12 h.


Descripció:

Activitat gratuïta

l’Espai familiar “Espai xic “ és un servei socioeducatiu d’atenció a la infància i a la família, que respon a un model de centre integral de qualitat impulsat des de l’Àrea de Serveis Personals, Salut i Consum de l’ajuntament de Vilanova del Camí.

Amb aquest projecte es pretén crear un espai educatiu de trobada i d’intercanvi entre les famílies, els infants i els professionals. La intenció educativa que es planteja l’equip és la d’oferir a les famílies un espai on siguin possibles les relacions vehiculars que possibilitin a l’Infant un vincle fort, segur i estable amb les persones adultes que en tenen cura i el seu entorn immediat.

Aquesta activitat s’adreça a nens i nenes de 0 a 3 anys i les seves famílies durant el curs escolar. Del 13 d’abril al 17 de juny del 2021

Inscripcions obertes a partir del dia 7 d’abril fins a esgotar places

El servei s’ofereix els dimarts i dijous en diferents torns de les 10:00 h a les 12:00 h.

Les entrades i sortides tindran lloc per la porta grisa del pati.

Torns:

Degut a la situació excepcional, i per tal de garantir la normativa vigent sobre seguretat i higiene i poder donar cabuda al màxim de participants possible, els nens i les nenes poden ser inscrits només en un dels següents torns:

L’aforament serà de 4 infants amb 1 adult acompanyant per torn

• Torn 1: Dimarts de les 10 a les 12:00 h.
• Torn 2: Dijous de les 10 a les 12:00 h.

ESTÀS A LA PÀGINA PER FER LA INSCRIPCIÓ AL TORN 2 (Els dijous de 10 a 12 h). FES CLIC AQUÍ PER ANAR AL TORN 1 (Els dimarts de 10 a 12 h).

Documentació necessària:

Caldrà lliurar la documentació signada en un termini màxim de 7 dies per via electrònica a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o excepcionalment en un sobre tancat al centre el Cireret de les 09:00 h a les 13:00 h.

No es pot començar l’activitat d’espai xic sense les autoritzacions signades i entregades juntament amb tota la documentació:

• La butlleta d'inscripció
• La declaració responsable de salut degudament signada i acceptació de la nova normativa


 pdf
Descarrega't un PDF amb tota la documentació que has de presentar cumplimentada i signada


INFORMACIÓ IMPORTANT

Si es dóna un cas de contagi i/o indici de malaltia relacionada amb la Covid-19 tota la unitat de convivència restarà durant 14 dies en quarantena.

• L’ús de mascaretes a les entrades i sortides.
• Les places són limitades.
• El nombre de participants és de 4 infants amb una acompanyant cadascun per torn, per complir amb la normativa de distanciament.

 

Més informació:

De dilluns a divendres, de de 9:30 a 13:00 h
Telèfon: 938054422 extensió 125 i 126
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 


 

Espai Xic Torn 2

Si us plau, revisa aquest camp

Si us plau, revisa aquest camp

Si us plau, revisa aquest camp

Si us plau, revisa aquest camp

Si us plau, revisa aquest camp

Si us plau, revisa aquest camp

Si us plau, revisa aquest camp

Has d'acceptar l'Avís legal i Condicions d'ús per a poder inscriure't a aquest curs