×

Avís

The form #138 does not exist or it is not published.
jove workout dentro

WORKOUT
Dilluns 3, 10, 17 i 24 de Juliol de 18 a 20 h.

A la zona Workout (Davant de l'Institut)
Activitat gratuïta

Vols posar-te en forma? Vine a entrenar a l'aire lliure amb els teus amics, cada dilluns!



IMPORTANT
!!

Aquest formulari no garanteix la inscripció, contactarem amb vosaltres per confirmar-vos la vostra plaça. Per a més informació pots enviar un Whatsapp o trucar al 621 19 16 86 o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 


tallers finan 2023Finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació, Transformació i Resiliència i per la Unió Europea – Next GenerationEU (Component 21) en el marc del Pla Educatiu d'Entorn de Vilanova del Camí.

T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint el present formulari seran tractades per AJUNTAMENT DE VILANOVA DEL CAMI.

La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar la sol·licitud que realitzes en aquest formulari de contacte.

Legitimació: Consentiment de l'interessat

El fet que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatòries podria tenir com a conseqüència el no poder atendre correctament la teva sol·licitud. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades escrivint-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Pots consultar la informació addicional i detallada sobre la Política de privacitat a la secció Política de privacitat i condicions generals