ESPAI DE JOC 2023/2024

50,00 €

MOLT IMPORTANT: REVISA TOTES LES DADES ABANS DE CONTINUAR. DESPRÉS NO PODRÀS MODIFICAR-LES !Cal fer una inscripció independent per cada nen/a Per exemple, per inscriure 2 nens/es, primer cal finalitzar el procés d'inscripció d'un nen/a (pagament inclòs), i després repetir el procés per a la inscripció del segon nen/a

• QUIN DIA O DIES VOLS INSCRIURE'L *

Si no pots seleccionar el dia o dies que t'interessa, significa que no queden places disponibles en aquests dies. Truca'ns al 93 805 44 22 - Ext. 125 i 126

• NOM I COGNOMS DEL NEN/A *

• DATA DE NAIXEMENT (DD/MM/AAAA) *

• CURS ESCOLAR FINALITZAT AQUEST ANY *
• NÚMERO DE TARGETA SANITÀRIA (LLETRES I NÚMEROS) *

• ADREÇA *

• TELÈFON *

• CORREU ELECTRÒNIC *

• NOM I COGNOMS DEL PARE/MARE/TUTOR LEGAL *

L’espai de joc és un dels projectes que s’integra al Centre “El Cireret” des de fa més de vint anys. L’espai es condiciona de manera que els infants a través de l’experimentació i l’observació aprenen per mitjà de les seves pròpies vivències. Compta amb un espai interior i un altre exterior.

A l’interior amb jocs i joguines distribuïts en racons els infants poden satisfer totes les necessitats de joc, i gaudir-ne profundament. A l’exterior la naturalesa i els seus elements hi són presents enriquint i diversificant les possibilitats de joc.
Tot plegat resulta un entorn pensat per a l’educació en el joc i en el temps de lleure.

Aquesta activitat s’adreça a nens i nenes de 3 a 12 anys (de P3 a 6è) durant el curs escolar, del 2 d’octubre de 2023 al 30 de maig de 2024.

Inscripcions: del 25 de setembre de 2023 fins esgotar places. Places limitades.

El servei s’ofereix de dilluns a dijous de les 16:45 a les 18:45 h.

PREU: quota anual

1 dia/setmana 50 €
2 dies/setmana 70 €
3 dies/setmana 105 €
4 dies/setmana 140 €

Documentació necessària:

Caldrà lliurar la documentació signada en un termini màxim de 7 dies per via electrònica a ludoteca@vilanovadelcami.cat o excepcionalment en un sobre tancat al centre “El Cireret “de les 9 a les 13 h.
No es pot començar l’activitat d’espai de joc sense les autoritzacions signades i entregades juntament amb tota la documentació:

- Butlleta d'inscripció i autoritzacions signades.
- Fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant.
- Protecció de dades.

pdf

Descarrega't un arxiu PDF amb la butlleta d'inscripció i protecció de dades


NOTES IMPORTANTS !

- Les places són limitades.
- Baixes i devolucions: Un cop començada l’activitat no es fan devolucions llevat que sigui un cas d’especial justificació. Si és el cas, poseu-vos en contacte amb El Cireret.
- Llistes d'espera: Si us quedeu sense plaça podeu enviar un correu electrònic a ludoteca@vilanovaenlinia.cat i s'obrirà una llista d'espera.

Per a més informació:

Centre “El Cireret” carrer Alfons XIII nº 1

De dilluns a divendres, de 9:30 a 13:00 h
Telèfon: 93 805 44 22 extensió 125 i 126
Mòbil: 621 230 964
ludoteca@vilanovadelcami.cat